YALOVA / ALTINOVA - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Cafer PEHLİVAN - Okul Müdürü

1970 yılında Samsun İli Havza ilçesinde doğdum.İlk,orta ve lise eğitimini bu ilçede tamamladım. 1994 yılında Akdeniz Üniversitesi  Eğitim Fakültesinden (4yıllık) mezun oldum.Aynı yıl Van ilinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladım.1996 yılında Şırnak ili Uludere ilçesi Sarıziyaret jandarma Sınır Tümen Komutanlığında Jandarma Komando Teğmen olarak vatani görevimi tamamladım.1997 yılında Yalova İli Altınova İlçesi Tavşanlı Beldesi Şehitlik İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak naklen atamam yapıldı. 2005 yılında müdürlük sınavını kazanarak aynı okulda kadrolu okul müdürü olarak göreve başladım.2006 yılında yapılan uzman öğretmenlik sınavını kazanarak uzman öğretmen unvanı aldım. 2017 yılında ilçemiz merkez Vakıfbank İlkokuluna okul müdürü olarak görevlendirmem yapıldı.Vakıfbank İlkokulunda 5 yıl görev yaptıktan sonra  20.06.2022 tarihinde İlçemiz Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokulunda okul müdürü olarak görevlendirmem yapıldı.Görev yaptığım kurumlarda birçok projlere gerçekleştirip birçok başarılara imza attık(Avrupa Birliğ Okul Ortaklığı Projeleri, Tubitak Projeleri,Beyaz Bayrak,Yeşil Bayrak,Beslenme Dostu Okul, Temiz Okul, Çevre Dostu 1000 Okul, Avrupa Kalite Etiketi,TSE İSO 9001) Aynı zamanda müdür olarak görev yaptığım her iki okulda Bakanlık tarafında deprem güçlendirme çaılşmaları yapılmasına rağmen okullarımız en kısa zamanda tekrar eğitim öğretime hazır hale getirildi.2022 yılında Başöğretmen unvanı aldım.Calışma hayatımda üst amirlerimiz bizi 11 adet Teşekkür Belgesi,1 adet Takdir Belgesi,2 adet Terfi Ödülü, 1 adet Aylıkla Ödül,5 adet Başarı Belgesi ,1 adet Üstün Başarı Belgesi,1 adet Ödül ile taltif ettiler.Evli ve 2 çocuk babasıyım.