YALOVA / ALTINOVA - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Nis

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Sakarya Üniversitesinden Doç. Dr. Nehir TOKGÖZ tarafından "Küresel Isınma ve İklim Değişikliği" konulu söyleşi gerçekleşmiştir. Değerli hocamıza teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumzda düzenlene çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Nis

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu olarak tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin Ramazan Bayramını kutlar sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar dileriz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. Yılı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönem yazılı sınavlara ait Konu Soru Dağılım tablolarına duyurular bölümünden ve üst menüdeki ilgili sekmeden ulaşabilirsiniz.

Mrt

2023-2024Eğitim Öğretim Yılı 2. dönem yazılı sınav takvimimiz yayınlamıştır. Öğrenci ve velilerimiz e-okul'dan ve bağlantıdaki linkten yazılı sınav takvimine ulaşabilirler.

meb_iys_dosyalar/77/02/417764/dosyalar/2024_03/05122418_2.donemsinavtakvimi_page0001.jpg

OKULUMUZ OKUL AİLE BİRLİĞİ 2023 YILI SONU KESİN HESAPLARI

GELİR:9537,29 TL

GİDER:5200 TL

2024 YILINA DEVREDEN 4337,29

GELİR-GİDER DURUMUNU GÖSTEREN DETAYLAR OKULUMUZ PANOSUNDA YAYIMLANMIŞTIR.

Geleceğimize ışık tutan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda 31 Mart 2023 Cuma günü saat 11.30'da Kütüphaneler Haftası kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programa İlçe Milli İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Şube Müdürü Hüseyin Çibir, Çavuşçiftliği köyü Muhtarı Önder Tok ve veliler katıldı. Programda çeşitli etkinlikler öğrenciler tarafın geçekleştirildi. Program sonunda Anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan kitap ayraçları programa katılan misafirlere hediye edildi.

Okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle okulumuzda program ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Tem

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Duygu CİNGİRT ve Türkçe Öğretmeni Hatice DAĞDELEN'in yapmış olduğu projeler sonucunda okulumuz Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu e-Twinning Okulu Bayrağı ve Levhası ödülü hak etmiş oldu. Öğretmenlerimizi bu başarılarından dolayı kutluyoruz.

Ock

"Her yeni güne, "Bugün 24 saat ve her saniyesi çok kıymetli" diyerek başlayan "Eğitim Takvimi"nde, "Günün Sözü", "Günün Kelimesi", "Günün Atasözü", "Günün Doğrusu", "Günün Oyunu" gibi bölümler yer alıyor."

İpek Kağıt'taki resim çizme etkinliğinde öğrencilerimiz hünerlerini sergiledi.